Samsung introduceert in 2013 1080P full HD smartphone, Galaxy S4?

Author: 1 reactie Share:

Vandaag is in Zuid Korea het bericht naar buiten gekomen dat Samsung plannen heeft om in 2013 een toestel met een 1080p Full HD beeldscherm op de markt te brengen. We hebben onlangs gezien dat concurrent HTC een toestel, bekend onder de naam HTC J Butterfly, ook met een Full HD scherm gaat uitrusten. Waarschijnlijk is dit ook reden geweest voor Samsung om ‘uit te laten lekken’ dat ook zij aan een dergelijk toestel werken.

Verder is nog niet bekend welk toestel uitgerust zal worden met een Full HD scherm. Toch zijn er op basis van de huidige verwachtingen slechts twee toestellen die in aanmerking komen. Het gaat hier namelijk om de Galaxy S4 of de Note 3. Aangezien de Note 2 nog niet zo lang op de markt is, en Samsung dit toestel niet meteen gaat vervangen door de Note 3, kunnen we wel aannemen dat de Galaxy S4 al eerste uitgerust zal worden met een Full HD scherm.

In de berichtgeving werd ook duidelijk dat Samsungs eerste toestel met Full HD scherm in het voorjaar van 2013 uit zo komen, we kunnen dus niet anders dan concluderen dat het hier om de Galaxy S4 gaat.

Previous Article

Galaxy S IV krijgt Exynos 5450 processor

Next Article

Een prototype van de Galaxy S4?

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *