Een prototype van de Galaxy S4?

Author: Geen reacties Share:
Samsung prototype 2013

Enkele dagen geleden is er weer informatie en een afbeelding verschenen die de geruchtenmolen weer  doet draaien. We zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar datgene waar Samsung zich mee bezighoudt voor volgend jaar. Dit omdat dat wellicht een indicatie is voor de opvolger van de S3, de Galaxy S4. Om wat  voor prototype het hier precies gaat weten we helaas niet.

Samsung prototype 2013

Volgens de bron van Sammobile.com werkt  Samsung momenteel aan een mobiel apparaat met maar liefst 3GB aan intern geheugen. We weten dat de Galaxy S3 voorzien is van 1GB aan werkgeheugen en waartoe dit apparaat in staat is.. De Galaxy S3 levert uitstekende prestaties qua snelheid. Stel jezelf eens voor hoe snel een toestel met 3GB aan intern geheugen wel niet is.

Wat we ook zien is dat Samsung werkt aan toestellen waarbij er geen fysieke knoppen meer aanwezig zijn op het toestel. Groot voordeel van deze ontwikkeling is dat er in binnen dezelfde ruimte een groter scherm gebruikt kan worden, simpelweg omdat je de ruimte  van de knoppen niet meer nodig hebt, deze bevinden zich in het scherm.

Verder kunnen we niet heel veel zien aan de afbeelding. Het is duidelijk dat het om een prototype gaat dat zich pas in de beginfase van ontwikkeling vindt. Zie het als stiekem een kijkje nemen in de keuken van Samsung.

Galaxy S4 of..?

Wat denk jij. Hebben we hier met een opvolger te maken van de Galaxy S3 en dus wellicht met de Galaxy S4? Of is het nog te vroeg om dat te zeggen?

Bron: SamMobile.com

Previous Article

Samsung introduceert in 2013 1080P full HD smartphone, Galaxy S4?

Next Article

Samsung start met de massaproductie van geheugenmodules

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *