Galaxy S IV krijgt Exynos 5450 processor

Author: Geen reacties Share:

Volgens de laatste geruchten gaat Samsung haar nieuwe EXYNOS 5450 processor gebruiken in de nieuwe Galaxy SIV. Om even de vergelijking te maken: de Galaxy SIII maakt op dit moment gebruik van de EXYNOS 4412, een 1.4 GHz quadcore processor. Zoals we allemaal wel weten is de Galaxy SIII behoorlijk snel dus dit zegt ontzettend veel over de snelheid van de S4.

samsung-exynos-5-dual

Als we dus de geruchten mogen geloven wordt de opvolger van de S3 qua processor dus in ieder geval een echte topper! De EXYNOS 5250 is gigantisch snel en ook efficiënt qua energieverbruik. Zo komen we toch meer en meer te weten over de opvolger van de S3. Uitgerust met een Quadcore A15 SoC met de Mali T604 GPU en naar alle waarschijnlijkheid voorzien van een Full HD Amoled scherm mogen we toch wel stellen dat Samsung weer met een paradepaardje komt. Het lijkt er in ieder geval op dat met de S4 grotere technologische stappen worden gemaakt ten opzichte van de S3 dan de S3 deed ten opzichte van de S2.

Het gaat hier vooralsnog slechts om een gerucht en we zijn erg benieuwd of dit daadwerkelijk de processor wordt van de S4. Tevens ook nog leuk om te melden is dat er nogmaals duidelijk  werd gemaakt dat Samsung de S IV in de eerste helft van 2013 op de markt wil brengen. We wachten dus nog even af!

Previous Article

LCD in plaats van Amoled voor de S4?

Next Article

Samsung introduceert in 2013 1080P full HD smartphone, Galaxy S4?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *