Samsung Galaxy S4 op Times Square

Author: Geen reacties Share:

We schreven gisteren nog dat Samsung groots gaat uitpakken met de presentatie van de Galaxy S4 maar er is meer. Normaliter word bij de introductie van een nieuw vlaggenschip in eerste instantie alleen de pers uitgenodigd. Dit geldt niet alleen voor Samsung maar zien we ook bij andere grote jongens in de industrie zoals Apple, HTC en Sony.

Samsung gaat dit nu helemaal anders aanpakken getuige de laatste afbeelding die is opgedoken op het internet.

samsung-galaxy-s4-times-square

Zoals we hierboven kunnen zien zal, naast het echte event wat plaats zal vinden in de Radio City Music Hall, de presentatie van de Galaxy S4 ook op Times Square niet ongemerkt voorbij gaan. Zo word het Unpacked event live gestreamed op Times Square en is er zelfs de mogelijkheid om echt kennis te maken met  de Galaxy S4.

Dat noem ik nog eens groots uitpakken! Samsung laat geen kans voorbij gaan om van haar nieuwste vlaggenschip een enorm succes te maken. Het feit dat men naast de pers ook de ‘gewone’ Galaxy enthousiasteling probeert te betrekken bij de aankondiging is natuurlijk een hele slimme stap van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Ben je nou toevallig 14 maart niet in New York? Op deze website zal de live-stream van de presentatie gewoon te volgen zijn. Hou de website dus in de gaten!

Previous Article

Galaxy S4 komt in 6 varianten!

Next Article

Krijgt de Europese Galaxy S4 een andere processor dan Amerikaanse S4?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *