S4 binnenkort ook in het blauw?

Author: Geen reacties Share:

Als je op dit moment een nieuwe Galaxy S4 wilt kopen hoef je niet zo lang na te denken over de kleur. Met de opties zwart en wit ben je daar immers vrij snel klaar mee. Het lijkt erop dat daar binnenkort nog een keuzemogelijkheid bij komt, namelijk Arctic Blue. Deze blauwe variant dook op in een flyer van de Japanse telecomprovider NTT Docomo.

artic-blue

Het is nog niet bekend of deze kleur ook in Europa op de markt komt, maar de kans dat wij hierbij worden overgeslagen lijkt klein. Na de lancering van de Samsung Galaxy S3 duurde het immers ook niet lang voor deze in meerdere kleuren in de winkels lag.

Ruggedized, Zoom & Mini op komst

Het later uitbrengen van verschillende kleuren past perfect in de strategie van Samsung om bij de lancering van een toestel de klant niet direct met een groot aantal keuzes te overspoelen. Zo ontvingen we onlangs al berichten dat we na de lancering van de gewone S4 ook een zogenaamde ruggedized S4 kunnen verwachten. Verder gaan er verhalen over de S4 Zoom, een nieuwe cameratelefoon die gebaseerd is op de S4. Daarnaast mag iedereen die liever een wat kleinere telefoon heeft zich gaan verheugen op de komst van de S4 mini.

Aan de ene kant is er wat te zeggen voor deze manier van gefaseerd lanceren. Aan de andere kant wordt je als early adopter toch enigszins benadeeld. Eventuele kinderziektes zullen bijvoorbeeld uit de latere versies zijn gehaald. Wat vinden jullie van deze manier van toestellen op de markt brengen?

Via

Previous Article

S4 ontvangt z’n eerste update

Next Article

Meer details over de S4 Mini

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *