S4 ontvangt z’n eerste update

Author: Geen reacties Share:

Vooruit, het is niet zo spannend als je baby die z’n eerste stapjes zet maar een eerste update voor de Samsung Galaxy S4 na de release is toch wel even iets om bij stil te staan. Verwacht geen wereldschokkende wijzigingen, de update bestaat voornamelijk uit het oppoetsen van wat bugs en het versnellen van enkele processen. Hoe klein ook, dat soort updates zijn natuurlijk altijd welkom.

Firmwareversie I9505XXUAME2

Alhoewel, klein… met 74 MB is de update nog groot genoeg om bij voorkeur te downloaden via een WiFi-verbinding. Na het installeren van de update zul je zien dat je Nederlandse Galaxy S4 geüpdatet is naar firmwareversie I9505XXUAME2. Momenteel is de update overigens alleen nog beschikbaar voor de eigenaren van een unbranded versie van de S4. Heb je deze rechtstreeks bij een provider aangeschaft, dan duurt het doorgaans iets langer voor een update beschikbaar is.

Het eerste dat merkbaar is na het installeren van de update, is dat de animaties wat vloeiender lijken te verlopen dan voorheen het geval was. Ook is het probleem met de rode subpixels verholpen. Deze werden niet helemaal uitgeschakeld, waardoor het beeld nooit volledig zwart was. Zoals je zelf zult zien is zwart op de S4 nu ook echt zwart.

Wat zijn jouw bevindingen?

Omdat Samsung niet bekend heeft gemaakt wat deze update allemaal exact inhoudt, is het verder vooral nog speuren naar kleine veranderingen. Hier kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken, dus laat je bevindingen vooral hieronder in de comments. We zijn erg benieuwd naar wat jullie allemaal ontdekt hebben!

Previous Article

Galaxy S4 meets Jay-Z?

Next Article

S4 binnenkort ook in het blauw?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *