Samsung start met de massaproductie van geheugenmodules

Author: Geen reacties Share:

Op het Samsung Mobile Solutions Forum 2012 heeft Samsung aangekondigd te starten met de massaproductie van haar 128GB geheugenmodules. Het Koreaanse bedrijf geeft aan dat naast grotere opslag de geheugenmodules tevens een leessnelheid halen van 140 MB/s.

Samsung Galaxy S4 – 128 GB uitvoering?

Het is in dit stadium nog onzeker voor welke mobiele apparaten Samsung deze nieuwste geheugenmodules zal gaan inzetten. Een Samsung Galaxy S4 voorzien van 128GB opslaggeheugen behoort wellicht straks tot de mogelijkheden?

Tegenwoordig zijn er smartphones beschikbaar met 64GB aan opslaggeheugen. Vaak is het al moeilijk om je voor te stellen dat je 64 GB geheugenmodule ooit vol zal raken. Maar aangezien de camera’s steeds beter worden, apps steeds groter en telefoons steeds meer gebruikt worden als muziekdrager is de uitbreiding van opslaggeheugen eigenlijk ook wel een vereiste. 64 of 128 GB lijkt nu nog misschien veel maar wanneer je veel foto’s maakt voorzien van een hoge resolutie of veel apps geïnstalleerd hebt is een dergelijke opslagcapaciteit geen overbodige luxe.

Previous Article

Een prototype van de Galaxy S4?

Next Article

Samsung Galaxy S4 voorzien van 13 MP?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *