Galaxy S4 breekt eerste record!

Author: Geen reacties Share:

p4uVolgens de Britse telecom winkel Phones4U wordt er nu al beduidend meer interesse getoond in de nieuwe Galaxy S4 ten opzichte van een jaar geleden met de Galaxy S3. Als de cijfers correct blijken te zijn dan zijn deze tamelijk indrukwekkend. Zo weet de Britse retailer te vertellen dat het aantal pre-orders 40% hoger ligt dan bij de Galaxy S3 48 uur na de bekendmaking. Naast Phones4U geeft de Britse verkoper EE ook aan erg onder de indruk te zijn van het enthousiasme voor de nieuwste Galaxy.

Om dit even in perspectief te plaatsen: de Galaxy SIII was tot voor kort hét toestel wat de meeste pre-orders had ten opzichte van alle andere Android smartphones. Dus wat dat betreft heeft de Galaxy S4 al één record verbroken. Volgens Scott Hooten, commercieel directeur van Phones4U is het enthousiasme voor de S4 ongekend!

Best verkopende toestel 2013?

De telecom retailer gaat zelfs nog een stapje verder door nu al een gewaagde uitspraak te doen. Volgens Phones4U wordt Samsung’s nieuwste Galaxy het best verkopende toestel van 2013.

(via)

Previous Article

Galaxy S4: Full HD scherm beschermd door Gorilla Glass 3!

Next Article

Galaxy S4 accesoires

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *