Gerucht: Samsung kondigt deze week de Galaxy S4 Mini aan!

Author: Geen reacties Share:

Volgens insiders van het gerenommeerde blog Sammobile komt Samsung deze week nog met de Galaxy S4 Mini. Aangezien er al diverse afbeeldingen op het internet zijn verschenen en de specificaties al min of meer bekend zijn heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant daartoe besloten. Volgens de laatste informatie zou de Galaxy S4 Mini rond het einde van mei of begin juni in de winkels moeten liggen.

Naar het schijnt komt de Galaxy S4 in twee kleuren, Black Mist en White Frost, twee termen die we ondertussen al kennen van de Mini zijn grotere broer: de Galaxy S4. De Zuid-Koreaanse fabrikant is van plan om twee verschillende versies van de Galaxy S4 Mini op de markt te brengen. Hierbij zal één versie ruimte bieden voor het plaatsen van een enkele sim kaart en zal de andere versie de mogelijkheid bieden om twee sim-kaarten in het toestel te plaatsen. Daarnaast zal de Mini uitgerust worden met een 4.3 inch Super AMOLED qHD scherm en een 8 megapixel camera.

I91901I91902

I91904

I91905

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qua connectiviteit zal het toestel onder andere voorzien zijn van Wi-Fi en GPS. Het toestel zal draaien op Android 4.2.2. welke op zijn beurt weer voorzien is van Samsungs eigen software laag wat we kennen als Touch Wiz Nature UX.

Van de Galaxy S4 Mini met ruimte voor één sim kaart, luisterend naar de codenaam GT-I9190, wordt verwacht dat deze uitgerust wordt met een 1.6 GHz quad-core processor. Dit in tegenstelling tot de variant met ruimte voor twee sim kaarten. Deze zou naar verluid uitgerust worden met een dual-core processor. Deze variant heeft als codenaam GT-I9192 meegekregen.

Samsung slaat met de Galaxy S4 dus in principe dezelfde weg in als bij de Galaxy S3. Ook van dit toestel verscheen naar verloop van tijd een Mini-variant, al liet dat langer op zich wachten dan nu bij de Galaxy S4 Mini het geval is.

Via

Previous Article

Hands on: Galaxy S4 draadloos opladen

Next Article

Samsung Galaxy S4 vs HTC One

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *