Galaxy S4 voorzien van Hyper Bright Display?

Author: 1 reactie Share:

Het is nog een paar uurtjes wachten tot Samsung de Galaxy SIV presenteert. Toch is er vlak voor de presentatie weer een gerucht ontstaan. Volgens de laatste geruchten krijgt de opvolger van de S3 een zogenaamd PHOLED scherm. Een PHOLED scherm is een nieuwe variant van het bekende AMOLED scherm. Naar het schijnt valt dit scherm volgens de Zuid-Koreaanse fabrikant onder de noemer: Hyper Bright Display. Een PHOLED scherm zou veel efficiënter zijn en veel energiezuiniger zijn dan de huidige AMOLED schermen.

Aanleiding voor dit gerucht is dat Samsung heel recent de term Hyper Bright Display gepatenteerd heeft, zie onderstaande afbeelding.

hyper-bright-display

Mocht dit daadwerkelijk het scherm zijn waarmee de S4 wordt uitgerust dan heeft Samsung  twee ijzersterke hardwarematige features voor de nieuwste Galaxy weten te realiseren. Vergeleken met de concurrentie, de iPhone 5 en de HTC One is de Galaxy dan in ieder geval qua display en qua processor (Exynos 5410) superieur ten opzichte van de toestellen van Apple en HTC.

Bron: Samsungalaxys4.nl

Previous Article

Galaxy S4: de laatste round up!

Next Article

Samsung Galaxy S4 I9502 video

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *