Galaxy S4 met een gouden randje

Author: Geen reacties Share:

Hoewel het nieuws over smartphones de afgelopen weken werd gedomineerd door Apple en zijn nieuwe iPhones, zijn er ook nog wel degelijk ontwikkelingen op het gebied van de S4. Dit keer eens niet wat betreft de hardware of software van Samsungs smartphone, maar puur op esthetisch vlak. Wie wel van een beetje luxe en bling-bling houdt, kan binnenkort namelijk kiezen voor een Galaxy S4 in een gouden uitvoering. Deze versie zal onder de naam Samsung Galaxy S4 Gold op de markt komen.

Er wordt gezegd dat Samsung hiermee Apple nadoet, want ook de nieuwe iPhone 5s is verkrijgbaar in kleuren die een bepaalde mate van luxe en exclusiviteit uitstralen. Apple noemt de kleur weliswaar ‘champagne’, maar het is toch vooral goud wat de look kenmerkt. De S4 Gold lag echter al twee dagen voor de aankondiging van Apple in de winkels, waarmee Samsung dus eigenlijk hun grote concurrent net een stap voor is geweest.

Luxe voor het Midden-Oosten

Waar Apple deze luxe kleur over de hele wereld lanceert, kiest Samsung in eerste instantie voor de Arabische markt. In landen als Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten schijnt men dol te zijn op dit soort glamourkleurtjes. Vandaar dat deze nieuwe S4 ook als eerste werd aangekondigd door Samsung Gulf voor de lokale markt.

Galaxy S4 Gold EditionWie een Galaxy S4 met een gouden randje wil, kan daarbij nog kiezen uit twee verschillende modellen. Er is namelijk een Gold Brown Edition en een Gold Pink Edition, waarbij de voorkant van de telefoon respectievelijk donkerbruin of lichtroze is. De achterkant van de S4 is in deze versies volledig in goudkleur. Het uiterlijk is het enige verschil met een standaard S4, want wat betreft hardware is deze volledige identiek met het oorspronkelijke model.

Voorlopig is er nog niets bekend over een Europese release van de Galaxy S4 Gold Editions. Het is ook maar de vraag of men hier wel interesse heeft in een dergelijk product. Zouden jullie met zo’n chique S4 over straat willen? Of is het misschien toch net wat te kitscherig? We horen jullie meningen graag in de reacties!

Previous Article

Android 4.3 update voor de S4, hij is er bijna!

Next Article

5 tips voor de accu van je S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *