Samsung Galaxy S4 I9502 video

Author: Geen reacties Share:

Met nog minder dan 12 uur op de klok is de berichtenstroom over de Galaxy S4 op volle toeren. Zojuist schreven we nog over een fotoreeks die verschenen is op een Chinese website. Nu is er zelfs een video online verschenen waarin een aantal features van de Galaxy SIV onder de loep worden genomen.

Let op, we gaven bij de vorige post in een update al aan dat het hoogstwaarschijnlijk op een prototype gaat maar dit neemt niet weg dat de getoonde features zeer waarschijnlijk onderdeel uitmaken van de ‘echte’ Galaxy S4.

Onderstaande video geeft een demo van de Floating Touch feature:

Op de onderstaande video zien we hoe je snel je wel niet kunt browsen met de S4:

Onderstaande video geeft een demo van de Smart Pause feature. Het komt erop neer dat wanneer je als gebruiker niet meer naar het scherm kijkt dat de video automatisch op pauze gaat!

Onderstaand filmpje demonstreert een nieuw lockscreen:

Al met al veelbelovende features waarover de laatste tijd al druk is gespeculeerd. Om deze daadwerkelijk in actie te zien is natuurlijk erg indrukwekkend. Vanavond zal blijken of de Galaxy S4 deze features daadwerkelijk aan boord zal hebben. Wij denken van wel namelijk! Wil je vanavond ook de live presentatie volgen? Dat kan door naar deze speciale Samsung Unpacked Live 2013  pagina te gaan!

Via

Previous Article

Galaxy S4 voorzien van Hyper Bright Display?

Next Article

Hoge resolutie Galaxy S4 afbeeldingen verschijnen online!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *