Eldar Murtazin: Galaxy S4 krijgt kunststof behuizing

Author: Geen reacties Share:

Ken je hem nog? De Russische analist Eldar Murtazin waar we onlangs over schreven. Een tijdje geleden wist hij ons al te vertellen dat de aankondiging van de Galaxy S4 plaats zou vinden op 14 maart en hij bleek het bij het rechte eind te hebben. Vanmiddag wist Murtazin te melden dat hij de Galaxy S4 reeds heeft gezien en dat het toestel van een soortgelijk kunststof materiaal gemaakt zal worden net zoals bij zijn voorganger, de Galaxy S4.

De Russische analist geeft aan dat al diverse providers en partners het toestel hebben mogen aanschouwen op het Mobile World Congress in Barcelona, weliswaar achter gesloten deuren.

samsung-s4-announcement

De kans dat het toestel dus van aluminium is lijkt hiermee weer een stuk kleiner. Aangezien Murtazin de vorige keer de juiste datum van de aankondiging wist te melden is het vrij reëel om te stellen dat hij ook dit keer gelijk heeft. Samsung lijkt hiermee dus vast te houden aan een kunststof behuizing ondanks de kritische geluiden die hierover bij de S3 af en toe klinken.

De behuizing doet natuurlijk uitstekend zijn werk maar Galaxy fans leken soms ook behoefte te hebben aan een unibody aluminium behuizing zoals we die kennen van de HTC One en de iPhone 5.

Hetgeen wat nog het meest twijfelachtig is is de vraag welk display Samsung gaat gebruiken voor de S4. Het alom bekende Super Amoled scherm van de Zuid-Koreaanse fabrikant of toch een scherm met LCD-technologie? Nog anderhalve week en dan weten we precies van welk materiaal de Galaxy S4 is gemaakt en welke hardware onderdelen er gebruikt zijn.

Previous Article

Officiële Samsung Galaxy S4 teaser

Next Article

Antutu benchmark laat specificaties van de S4 zien!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *