Antutu benchmark laat specificaties van de S4 zien!

Author: Geen reacties Share:

Een gelukkig iemand die al de beschikking lijkt te hebben over de Galaxy S4 heeft zojuist een benchmark uitgevoerd. Aan de hand van deze benchmark komen nagenoeg alle specificaties naar buiten.

[wzslider lightbox=”false”]

We sommen ze hier onder even voor je op:

[unordered_list style=”tick”]

  • Exynos Octa 5410 processor (1.8 GHz)
  • PowerVR SGS 544MP GPU
  • 2 GB RAM
  • 4.99 inch Full HD display 1920 x 1080 pixels
  • 13 Megapixel camera / Front camera 2.1 Megapixel
  • Android 4.2

[/unordered_list]

Wat met name opmerkelijk is aan deze benchmark is dat het toestel met Exynos processor aan boord toch overweg lijkt te kunnen met zowel GSM / WCDMA / als LTE netwerken.  Dat betekent in principe dat er ‘slechts’ een versie van het apparaat zal verschijnen. Dit in tegenstelling waar we eerder nog over speculeerden: een Europese en een Amerikaanse versie. Bij de Galaxy S3 zagen we nog dat Samsung twee verschillende versies op de markt bracht. De ene versie kon overweg met GSM netwerken en de andere variant met LTE netwerken. Dit lijkt dus niet het geval te zijn bij de Galaxy SIV.

Wat wellicht ook niet overbodig is om te vermelden is dat deze informatie komt via SamMobile. Een blog die we kennen als een betrouwbare bron van informatie welke het vaak bij het rechte eind lijkt te hebben. Zou Samsung het toch voor elkaar hebben gekregen om de problemen met de productie van de Exynos processor op te lossen en in staat zijn deze in grote getale te leveren voor haar nieuwste paradepaardje?

Het enige waar deze benchmark overigens nog geen duidelijkheid over geeft is het display dat gebruikt word. Hebben we hier te maken met Samsungs Amoled technologie of LCD technologie?

We gaan het zien, nog heel even geduld!

Previous Article

Eldar Murtazin: Galaxy S4 krijgt kunststof behuizing

Next Article

Weer een Galaxy S4 benchmark opgedoken!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *