Bevestigd door Samsung: Verenigd Koninkrijk krijgt Galaxy S4 met Snapdragon 600 aan boord!

Author: Geen reacties Share:

Samsung UK heeft bevestigd dat de Galaxy S4 in het Verenigd Koninkrijk zal worden uitgebracht met de Quad-Core Snapdragon 600 geklokt op 1.9 GHz van fabrikant Qualcomm. Er is de laatste tijd veel gespeculeerd over welke landen welke variant van de Galaxy S4 kunnen verwachten, mede doordat de Zuid-Koreaanse elektronicagigant hier tot dusver (nog) geen enkele officiële mededeling over heeft gedaan.

Hieronder lees je de berichtgeving van Samsung UK aan Android Central (vertaald in het Nederlands):

De Samsung Galaxy S4 wordt uitgerust met een 1.9GHz Quad-core CPU of een 1.6GHz Octa-core CPU. Het is per markt verschillend welke variant er wordt uitgebracht. In het Verenigd Koninkrijk zal de Galaxy S4 voorzien worden van een 1,9GHz Snapdragon 600 Quad-Core processor met ondersteuning voor 4G-netwerken.

Het is dus nog altijd niet helemaal zeker of andere Europese landen de Exynos of juist de Snapdragon variant zullen krijgen. Wat we wel weten is dat de meeste Aziatische landen de Exynos variant van de Galaxy S4 zullen krijgen, dit wordt in ieder geval bevestigd door een insider van SamMobile.

galaxy-s4

Tevens weten we dat Samsung in het Verenigd Koninkrijk op dit moment bezig is met het testen van de firmware voor zowel de Exynos (GT-I9500) als de Snapdragon (GT-I9505) variant. Dat zou er eventueel op kunnen wijzen dat Samsung ook de Exynos variant over een tijdje ook in het Verenigd Koninkrijk gaat uitbrengen of misschien zelfs gelijktijdig met de Snapdragon variant.

(via)

Previous Article

Samsung Galaxy S4 vs HTC One

Next Article

EA komt met gametitels voor de Samsung Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *