Android 4.3 update voor de S4, hij is er bijna!

Author: Geen reacties Share:

Hoewel eerder al berichten opdoken dat de update naar Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S4 in oktober zou komen, zitten we er ondertussen nog steeds vol verwachting op te wachten. Heel lang kan het echter niet meer duren. De website SamMobile heeft namelijk de hand weten te leggen op één van de definitieve versies van de updates, zo is in een nieuwsbericht te lezen. Die lijkt in grote lijnen op de versie die de website zo’n twee weken geleden naar buiten wist te brengen, al zijn er dit keer wel een paar laatste bugs uitgehaald en zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd.

Wat heeft Android 4.3 te bieden?

De verwachting is dat de definitieve update naar Android 4.3 binnen twee weken uitgerold zal gaan worden. Mocht je vergeten zijn wat je dan te wachten
staat, hieronder vind je enkele van de belangrijkste kenmerken van het besturingssysteem dat je straks op je Galaxy S4 kunt draaien:

  • verbeterde accuduur: verwacht niet direct dat je dagenlang met de accu van je S4 zult doen, maar dankzij verbeteringen op verschillende vlakken in ieder geval langer dan voorheen.
  • nieuwe camera-app: het design van het navigatiemenu is hierbij de grootste wijziging.
  • betere game-ervaring: zowel wat betreft de snelheid als de grafische kwaliteiten zul je straks een stuk prettiger gamen op je S4.
  • bellen met T9: vind sneller contactpersonen in je adresboek dankzij de mogelijkheid van T9.
  • beheer profielen: bang dat je kids je creditcard plunderen op je S4? Dankzij de nieuwe gebruikersprofielen kun je dat soort zaken makkelijk afschermen.
Previous Article

Kleurrijke S4 Mini onder de kerstboom

Next Article

Galaxy S4 met een gouden randje

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *