Snellere Galaxy S4 variant in de maak!

Author: Geen reacties Share:

Volgens de laatste berichten is Samsung bezig met de productie van een Galaxy S4 die Qualcomms nieuwste Snapdragon 800 processor aan boord heeft. De huidige Galaxy S4 heeft de beschikking over de Snapdragon 600 en deze is ook van fabrikant Qualcomm. Deze snellere versie van de Galaxy S4 wordt geproduceerd voor een Zuid-Koreaanse provider welke aan het eind van de zomer een razendsnel netwerk in gebruik gaat nemen. Even ter vergelijking: KPN is op dit moment nog bezig met het uitrollen van het zogenaamde 4G netwerk: de voorganger van LTE-Advanced. Andere providers in Nederland hebben op het moment van schrijven nog geen 4G netwerk live.

Opvolger van de Snapdragon 600

De Snapdragon 800 is zoals de naam al doet vermoeden de opvolger van de Snapdragon 600 en heeft een maximale kloksnelheid van maar liefst 2.3 GHz. Deze nieuwste telg van fabrikant Qualcomm is de eerste processor die ondersteuning biedt voor LTE-Advanced netwerken.

Wat betekent dit voor Nederland?

Samsung heeft inmiddels laten weten dat het toestel eerst in Zuid-Korea zal verschijnen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat deze opgevoerde Galaxy S4 ook in andere landen zal uitkomen, dit is echter nog niet zeker. De kans dat een dergelijk toestel uitkomt in Nederland lijkt vrij klein aangezien er in Nederland voorlopig nog geen LTE-Advanced netwerken komen. KPN is op dit moment de enige provider die een 4G netwerk live heeft en geeft aan dat het nog wel een jaar of zeven zou kunnen duren voordat de opvolger van het 4G netwerk zich hier aandient.

Maken jullie al gebruik van het snelle 4G netwerk? Bijvoorbeeld i.c.m. een Hi of KPN abonnement?

Previous Article

Samsung stelt Galaxy S4 bestellingen bij

Next Article

Galaxy S4 meets Jay-Z?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *