Samsung Galaxy S4 screenshots uitgelekt! Smart scroll en Smart Pause bevestigd!

Author: Geen reacties Share:

Update: SamMobile geeft aan dat ze verkeerd getipt zijn en dat de afbeeldingen komen van gelekte firmware voor de Galaxy S3. Tevens geeft SamMobile aan dat de Galaxy SIV toch de beschikking hebben over de eerder genoemde features.

Bekend en gerenommeerd Samsung blog wat we kennen als SamMobile heeft zojuist screenshots ontvangen van de Galaxy S4. Wat met name uit deze screenshots blijkt is dat de Samsungs nieuwste Galaxy toestel inderdaad gebruik zal maken van de veelbesproken features Smart Scroll en Smart Pause. Daarnaast bevestigen de screenshots dat het Samsungs nieuwste vlaggenschip een Full HD 1080p scherm heeft. Dit laatste is niet echt verrassend, nadat Sony met de Experia Z en HTC met de One beiden hun vlaggenschip met een Full HD scherm hebben geïntroduceerd is het zeer waarschijnlijk dat Samsung dat ook zal doen met de SIV.

[wzslider]

Het lijkt erop dat Samsung vasthoudt aan een interface elementen die ook gebruikt worden bij de S3. Daarnaast wordt door velen uitgekeken naar TouchWiz Nature UX 2.0. TouchWiz is de laag die Samsung toevoegt over Android, welke de Galaxy toestellen voorziet van diverse extra’s en handigheden.

Het is nog een kwestie van een aantal dagen en dan is alles duidelijk. Over 11 dagen wordt het toestel in New York gepresenteerd.

Previous Article

Samsungs tweede Galaxy teaser online!

Next Article

Waarom Samsung niet afwijkt van kunststof materiaal. Ook niet bij de S4.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *