Releasedatum Samsung Galaxy S4 op 1 Mei

Author: 1 reactie Share:

Ondanks de enorme berichtenstroom die we de laatste tijd zien omtrent de Galaxy S4 was er tot op vandaag een vraag nog niet concreet beantwoord. Wanneer precies wordt het toestel officieel gereleased? Samsung gaf natuurlijk al aan op haar presentatie in New York dat haar nieuwste vlaggenschip eind April in de winkels zou moeten liggen. Dit is echter nog een vrij ruim begrip maar Samsung Nederland heeft vandaag de zaak opgehelderd.

Samsung Nederland schrijft namelijk op haar speciale pagina dat ze op de eerste werkdag van de nieuwe koning, Willem Alexander natuurlijk, de koning een Galaxy S4 vol met gelukswensen gaan aanbieden. Samsung Nederland heeft haar speciale pagina zo ingericht dat iedereen een bericht kan achterlaten om zo de nieuwe koning succes te wensen met het uitoefenen van zijn nieuwe baan.

galaxy-s4-troonopvolger

We kunnen op basis van de informatie van Samsung Nederland wel aannemen dat vanaf dan ook de Nederlandse retailers het toestel officieel gaan in de winkels gaan aanbieden en dat dus ook het ‘gewone volk’ de Galaxy S4 in gebruik kan gaan nemen. Wil jij ook net als de nieuwe koning zo snel mogelijk je Galaxy S4 in gebruik nemen? Neem dan een kijkje op onze speciale prijzenpagina door HIER te klikken zodat je ‘m snel kunt bestellen!

Previous Article

Galaxy S4 laadt veel sneller op dankzij MHL 2.0

Next Article

Ontwikkelaar verkrijgt root toegang op de Galaxy S4

You may also like

1 reactie

  1. Naja je kan hierop uitmaken dat de Galaxy S4 sowieso 1 mei in de winkels ligt. Echter, ik denk dat de release datum gewoon 26 april wordt. In de UK is het ook een 26 april release dus verwacht dat ze voor West-Europa dezelfde datum aanhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *