Amerikaanse Galaxy S4 krijgt andere processor

Author: Geen reacties Share:

De afgelopen tijd is er druk op los gespeculeerd over welke processor de Galaxy S4 aan boord zou hebben. Er is sprake geweest van alleen maar de Qualcomm Snapdragon 600 of alleen maar Samsungs eigen Exynos processor. Het leek er zelfs een tijdje op dat Samsung niet haar eigen Exynos processor in kon zetten vanwege productieproblemen.

Amerika afwijkende processor ten opzichte van internationaal toestel

Na een tijdje deden de geruchten de ronde dat er voor de Amerikaanse markt een afwijkende processor gebruikt zou worden vergeleken met de Europese markt. Dit laatste lijkt nu toch het geval te zijn en wel volgens persbureau Bloomberg dat zich op haar beurt weer in heeft laten lichten door twee anonieme bronnen. Volgens het persbureau krijgt de Amerikaanse variant een Qualcomm Snapdragon 600 aan boord en de Europese variant Samsungs eigen Exynos processor.

exynos-vs-snapdragon

Andere geruchten bevestigd

Er worden naast dit bericht over de processor ook diverse andere geruchten die de laatste tijd al circuleren bevestigd door het persbureau. Zo word duidelijk dat Galaxy S4 inderdaad een 5 inch Full HD scherm zal hebben en ook de 13 Megapixel camera word bevestigd. Naast deze hardwarematige specificaties word aangegeven dat de feature Eye Scroll tot op zekere hoogte in het toestel opgenomen zal zijn.

Eerder schreven wij dat het met deze feature ook mogelijk zou zijn om omlaag te scrollen met de ogen. Dit blijkt nog niet zo te zijn. Volgens Bloomberg is het straks wel mogelijk dat een video stopt met spelen wanneer de gebruiker even wegkijkt.

Om even een verhaal kort samen te vatten. De Amerikaanse markt krijgt een Galaxy S4 met een Qualcomm Snapdragon 600 processor en wij in Europa krijgen Samsungs Exynos processor. De Exynos processor zou nog beter presteren dan de Snapdragon processor, niet mis mee dus!

Bron: 1

Previous Article

Providers zetten prijzen en pre-order pagina’s Galaxy S4 online

Next Article

Samsung nadrukkelijk aanwezig in New York

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *