Vijf tips om kennis te maken met je S4

Author: Geen reacties Share:

Daar ligt ie dan voor je, gloednieuwe Galaxy S4. Vers uit de doos, nog geen krasje op te bekennen en bijna smekend om er mee aan de slag te gaan. Iets wat je waarschijnlijk direct zult doen, maar je zult ongetwijfeld al snel overspoeld worden door alle mogelijkheden die de S4 je biedt. Daarom een paar tips die zullen zorgen voor een perfecte kennismaking met je grote nieuwe liefde.

1: een soepele switch

Speciaal voor iedereen die van een iPhone of Blackberry overstapt naar de Galaxy S4, heeft Samsung een app ontwikkeld die het overzetten van data zoals contactpersonen, sms’jes en afbeelding makkelijker maakt. De Smart Switch PC app is via de website van Samsung te downloaden.

Samsing Easy Switch

2: maak het jezelf niet te moeilijk

Een nieuwe S4 is eigenlijk net als een nieuwe relatie. Je hoeft niet direct alles van elkaar te weten en door nieuwe dingen te ontdekken blijft het juist spannend. Wie de prille liefde graag een beetje overzichtelijk houdt, kan dankzij de Easy Mode beginnen met een vereenvoudigd beginscherm.

3: hou je batterij in de gaten

Standaard laat het batterij-icoontje globaal zien hoe vol deze nog is, maar het kan nog veel preciezer. Ga via het Menu naar Instellingen > Mijn apparaat > Display, waar je er vervolgens voor kunt kiezen om het resterende percentage van je batterij voortaan te laten zien.

4. Stel een datagrens in

Een hogere telefoonrekening omdat je weer eens over je datalimiet heen bent gegaan, altijd weer een vervelende verassing. Via de instellingen van je Galaxy S4 kun je onder Verbinding je datagebruik aan banden leggen. Voer je maandelijkse limiet in en de S4 zal ervoor zorgen dat je er niet zonder waarschuwing overheen gaat.

5. Bescherm je S4

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus het is niet ondenkbaar dat je Galaxy S4 eens uit je handen glipt. Met de juiste beschermende accessoires zorg je ervoor dat dat niet gelijk een ramp betekent.

Nog meer tips? Laat ze gerust achter in de reacties onder dit artikel!

Previous Article

WatchON: gebruik je S4 als afstandsbediening

Next Article

De Galaxy S4 brengt niet de verwachte winst

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *