Providers zetten prijzen en pre-order pagina’s Galaxy S4 online

Author: Geen reacties Share:

De berichtenstroom van de Galaxy S4 is flink op gang. Drie Britse providers hebben reeds aangegeven dat ze de nieuwste Galaxy gaan verkopen. EE, Orange en T-Mobile bieden de mogelijkheid om je alvast in te schrijven voor de nieuwste Galaxy.

In Nederland heeft Samsung Mobile Nederland een heuse troonopvolger pagina ingericht, geheel gewijd aan Samsungs nieuwste troonopvolger. Er is nog geen mobiele provider die verder uitsluitsel geeft voor wat betreft de specificaties.

galaxy-troonopvolger

Britse provider EE zal de S4 aanbieden op haar 4G netwerk waarmee indirect geïmpliceerd word dat de Galaxy S4 alle hardware aan boord heeft om gebruik te maken van dit supersnelle netwerk. Het 4G netwerk word overigens op dit moment uitgerold door KPN in Nederland, andere providers zullen op korte termijn volgen.

Bij provider T-Mobile, in het Verenigd Koninkrijk weliswaar, kunnen we al een glimp opvangen van de prijzen die gehanteerd worden. We zien bijvoorbeeld dat er bij een 2 jarig contract ongeveer 30 euro per maand betaald moeten worden en eenmalig 115 euro in combinatie met de Galaxy S4. Zodra er meer bekend is over de Nederlandse prijzen dan vind je dat terug op onze prijzen pagina.

Deze prijzen zijn natuurlijk gericht op de Britse markt maar geven toch de indicatie dat de Galaxy S4 stukken goedkoper zal zijn dan de concurrerende toestellen, de iPhone 5 en de HTC One.

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S4 een 5 inch scherm aan boord hebben en draaien op Samsungs eigen Exynos Octa Core processor. Met nog een dag tot de nieuwe troonopvolger bekend wordt gemaakt wachten wij gespannen af! Je kunt op deze website morgen om middernacht het Samsung Unpacked event live volgen.

Previous Article

Galaxy S4 hoesje verschenen op internet!

Next Article

Amerikaanse Galaxy S4 krijgt andere processor

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *