Galaxy S4 te reserveren bij Hi en KPN

Author: Geen reacties Share:

Nadat een paar dagen geleden in Groot-Brittannië  zich al de mogelijkheid voordeed om de Galaxy S4 alvast te reserveren volgen nu nog geen 24 uur na de officiële presentatie ook de eerste Nederlandse providers. Zo bieden onder meer KPN en Hi, dochter van KPN, de mogelijkheid om de nieuwste Galaxy alvast te reserveren.

De Galaxy S4 is natuurlijk een toestel dat de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een supersnelle 4G verbinding. Op dit moment zijn Hi en KPN ook de enige providers in Nederland die dit aanbieden. De Galaxy S4 is op dit bij verkrijgbaar in combinatie met toestellease voor € 45,50 per maand. Bij dit abonnement met 75 minuten / smsjes en een databundel van 500 MB krijg je dus een witte of zwarte Galaxy S4 zonder op voorhand voor het toestel te hoeven betalen. Wil je de aanbieding op de site van Hi bekijken? Dat kan door hier of op onderstaande aanbieding te klikken.

galaxy-s4-hi

Naast Hi biedt dus ook telecomprovider KPN Samsungs nieuwste paradepaardje aan. Ook KPN bied de mogelijkheid om gebruik te maken van toestel lease. Bij KPN betaal je voor 100 minuten / smsjes, een databundel van 250 MB de eerste 8 maanden € 25 per maand. Na 8 maanden ga je € 57 euro per maand betalen. Bekijk deze aanbieding van KPN door hier te klikken of op onderstaande afbeelding.

galaxy-s4-kpn

De verwachting is dus dat de komende dagen andere providers zullen volgen. Op onze speciale prijzen pagina zullen wij een handig overzicht voor jou creëren zodat je snel en makkelijk de verschillende abonnementen bij de providers kunt vergelijken.

Previous Article

Samsung Galaxy S4 benchmark

Next Article

Officiële introductie video Samsung Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *