De S4-ervaring in één oogopslag

Author: Geen reacties Share:

We kunnen natuurlijk in duizenden woorden vertellen hoe de verschillende functies van de Galaxy S4 kunnen worden toegepast in je dagelijkse leven. Maar soms is het nog veel makkelijker om dat in een aantal duidelijke afbeeldingen te doen, zoals in deze infographic is gedaan. Hierbij worden de specificaties aan de hand van drie belangrijke ervaringsaspecten nader toegelicht.

galaxy-s4-infographic

De S4 maakt je leven makkelijker

Allereerst wordt er gefocust op de gebruiksvriendelijke interface van de S4, die je leven op verschillende manieren makkelijker moet gaan maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van AirView. Dankzij deze functie kun je door je vinger boven het scherm te houden een kleine preview van de een video of foto bekijken zonder het scherm daadwerkelijk aan te raken.

Camera met een verhaal

Daarnaast wordt ook de camera van de Samsung Galaxy S4 uitgelicht. Zo kun je met de camera’s aan de voor- en de achterkant tegelijkertijd foto’s maken. Ook is het mogelijk om geluid aan foto’s toe te voegen en is het heel eenvoudig bepaalde gebeurtenissen vast te leggen in een album en deze te delen met vrienden en familie.

Controle over je leven

De S4 helpt je daarnaast volgens deze infographic ook nog met een gezondere levensstijl. De S Health app zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je gewicht en bloedsuikerspiegel goed in de gaten kunt houden. Het bijhouden van je trainingsschema’s is eveneens mogelijk, net als omgevingsfactoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Ook het aanpassen van de helderheid van het scherm gaat makkelijk zodat deze in elke situatie optimaal is.

Bron

Previous Article

Slimme commercial van Samsung

Next Article

Weer verse games op de Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *